Nieuws

 

Cursisten aan het woord

 Ik ben Richard de Weert, 56 jaar, woonachtig in Putte en autodidact in de kunst. Vanaf mijn 50-ste ben ik me meer creatief gaan ontwikkelen, omdat ik mijn hele leven al hobbymatig met illustratie en cartoons bezig hield. De afgelopen jaren heb ik lessen Animatietechnieken, Photoshop, webdesign en Fotografie gevolgd bij Christian Godschalk. Wat mij betreft een 'kei' van een docent, die zijn vak uitermate goed beheerst en nog eens op een geduldige manier op zijn leerlingen weet over te brengen. Omdat ik al 6 jaar lessen volg aan de academie Beeldende Kunst in Kapellen (Blg), zijn we een aantal jaren geleden met een aantal medestudenten begonnen aan de cursus Animatietechnieken bij 't CVK, omdat dit goed aansloot op ons project binnen de academie. Dankzij deze welkome aanvulling konden we het 3e jaar in de Hogere Graad met een animatiefilmpje afronden met goed resultaat. Ik heb mijn filmpjes op YouTube gezet. The PianistWing en Skaterboy Swing)
Vanwege de prettige manier van lesgeven en korte duur van de cursussen, heb ik ook de laatste 2 jaar Photoshop, fotografie en webdesign gevolgd.


Deze cursussen zijn goed van pas gekomen, want ik heb sinds februari 2012 heb ik mijn eigen site kunnen realiseren www.ricxart.nl.

U kunt hier een kijkje opnemen en zien dat cursussen aan het centrum voor de kunsten vruchten hebben afgeworpen.
Ik ben zeker fan van 't CVK om in de toekomst meer cursussen te blijven volgen, die mijn creativiteit kunnen verbreden en verdiepen.


Bron: cvk